Get Adobe Flash player

Maak direct een aspraak


Wij nemen contact met u op

Of bel ons: 010-442 4878

Florida Lounge

Floridazaal

Sterrenzaal

De accomodaties

Voor uw feest hebben wij diverse feestzalen beschikbaar, van 30 tot 250 personen. Kies voor de kleinere sfeervolle feestzaal Florida Lounge voor een gezellig intiem feest voor 30 tot 50 personen. Wilt u meer gasten uitnodigen? Wij hebben nog 2 verschillende feestzalen voor grotere groepen, de Floridazaal en de Sterrenzaal.


Floridazaal

Ervaar de romantische ambiance van de Floridazaal. Een zaal met prachtige muurschilderingen, lantarens en luxe gestoffeerd meubilair. Tevens beschikt deze zaal over een ruime dansvloer en airco, een uitgebreide licht-en geluidsinstallatie.

Door de flexibele indeling geschikt voor feesten van 40 tot 140 personen.

Sterrenzaal

Een zaal met veel sfeer door de verschillende lantaarns en belichtingsmogelijkheden. Een ruime dansvloer, geluidsinstallatie en airco om uw gasten te verkoelen tijdens het dansen. Tevens zijn er mogelijkheden om eigen beeldmateriaal te vertonen.

Deze zaal is afhankelijk van de gewenste inrichting geschikt voor 70 tot 260 personen.

Florida Lounge

Kiest u voor een intiem feestje, dan is de Florida Lounge (60 m2) een prima optie. Geniet van de grote bar en de luxe zithoeken. Karakteristiek voor deze ruimte zijn de kroonluchters, de lantaarns en de muurschilderingen. Er is ook een kleine dansvloer. De accommodatie heeft een eigen ingang en sanitaire voorzieningen.

Passend voor een gezelschap van 30 tot 50 personen.


De foto’s geven u alvast een indruk van de zalen. Kom gerust een keer langs om de zalen te bekijken, wij laten u graag vrijblijvend de mogelijkheden zien.

Bel ons op 010 – 442 48 78 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .